Het hoofdmenu bevindt zich helemaal bovenaan in het hoofdvenster.

Schermafbeelding

Bewerken

Hiermee opent u de Instellingen dialoog.

Update

Hiermee laat u Tell-e Show 3 direct controleren op een update bij Tell-e Send 3.

Hiermee laat u Tell-e Show 3 direct controleren op een update via een USB stick.

Venster

Hiermee worden het Tell-e Send logboek en Tell-e Show logboek horizontaal naast elkaar geplaatst.

Hiermee worden het Tell-e Send logboek en Tell-e Show logboek verticaal naast elkaar geplaatst.