Het hoofdmenu bevindt zich helemaal bovenaan in het hoofdvenster.

Schermafbeelding

Bewerken

Hiermee opent u de Instellingen dialoog.

Hiermee opent u de Clients dialoog.

Gereedschap

Hiermee opent u in Windows Verkenner de map waarin Tell-e Send 3 alle bestanden bewaard.

Venster

Hiermee worden de tabbladen Tell-e Create Clients en Tell-e Show Clients horizontaal naast elkaar geplaatst.

Hiermee worden de tabbladen Tell-e Create Clients en Tell-e Show Clients verticaal naast elkaar geplaatst.