Configureren IIS

Top  Previous  Next

Nadat u IIS heeft geïnstalleerd dient u deze te configureren zodat Tell-e 3 hier gebruik van kan maken.

Openen IIS

Selecteer Systeem en beveiliging.

Selecteer Systeembeheer.

Selecteer Beheer van Internet Information Services (IIS).

Virtuele map aanmaken

Klap alle niveaus onder Verbindingen uit totdat u bij Default Web Site uitkomt.

Geef een rechtermuisklik op Default Web Site en selecteer Virtuele map toevoegen....

Geef als Alias de naam rss op.

Voer bij Fysiek pad de padverwijzing naar een bestaande map op de Tell-e Online PC in, bijvoorbeeld C:\rss. Schrijf de padverwijzing op aangezien we deze straks nodig hebben bij het configureren van Tell-e Online.

N.B. Onder Windows 7 is het niet toegestaan om gegevens weg te schrijven naar C:\Program Files. Kies deze map dus niet als virtuele map.

Druk op OK.

U komt terug in het vorige scherm. De nieuwe virtuele map is toegevoegd aan de Default Web Site.