Gebruikersbeheer

Top  Previous  Next

Soorten gebruikers

Tell-e Online kent 3 verschillende typen gebruikers:

Super Administrator

Administrator

Author

Onderstaande tabel geeft aan welke rechten ieder type gebruiker heeft:

Super Administrator

Administrator

Author

Toevoegen van een nieuwe RSS feed.

x

x

Aanpassen van een bestaande RSS feed.

x

x

x

Verwijderen van een bestaande RSS feed.

x

x

Configureren van Tell-e Online.

x

Afhankelijk van het type gebruiker dat inlogt zijn een of meerdere van bovenstaande opties beschikbaar in het hoofdmenu.

Beheren gebruikers

Alleen een gebruiker van het type Super Administrator mag nieuwe gebruikers toevoegen en bestaande gebruikers verwijderen. Dit kan vanuit het Tell-e Online configuratiescherm wat te bereiken is door in het hoofdmenu Modify Tell-e Online settings te selecteren en op Go te klikken.