Snelkoppeling naar Tell-e Online

Top  Previous  Next

Nadat u Tell-e Online heeft geïnstalleerd kunt u vanaf iedere PC binnen uw netwerk verbinding maken met Tell-e Online middels uw webbrowser.

Stap 1

Open uw webbrowser en type het volgende adres in:

http://[PC]:8888

[PC] dient u te vervangen door ofwel het IP adres ofwel de DNS naam van de PC waarop Tell-e Online is geïnstalleerd. Als het IP adres van de Tell-e Online PC bijvoorbeeld 192.168.1.100 is dan ziet de URL er als volgt uit:

http://192.169.1.100:8888

Druk vervolgens op uw toetsenbord op Enter. Indien u het juiste adres heeft ingevoerd verschijnt nu de login dialoog.

Stap 2

U kunt nu op de gebruikelijke manier een snelkoppeling naar Tell-e Online toevoegen. Op die manier hoeft u in het vervolg alleen deze te selecteren om Tell-e Online te openen.