Configureren Tell-e Online

Top  Previous  Next

Openen Tell-e Online

Kies in het Start menu achtereenvolgens:

Alle Programma's > Tell-e > Tell-e Online 2.0 > Tell-e Online

N.B. Tell-e Online start automatisch op en dient u alleen de eerste keer na de installatie handmatig op te starten indien u uw PC nog niet heeft herstart.

Druk op de Execute knop.

Inloggen Tell-e Online

Wanneer u Tell-e Online voor de eerste keer opstart kunt u inloggen met de volgende gegevens:

Gebruikersnaam: superadmin

Wachtwoord: superadmin

Druk vervolgens op OK.

N.B. U dient wordt aangeraden het superadmin wachtwoord na de eerste keer inloggen direct te wijzigen. Zie hiervoor onderstaande stappen bij Configureren Tell-e Online.

Configureren Tell-e Online

Selecteer de optie Modify Tell-e Online settings en druk op Go.

Voer in het onderdeel Users bij User name en Password een unieke gebruikersnaam en wachtwoord in. Laat het Type op superadministrator staan en druk op Add. U heeft nu een nieuwe super administrator account aangemaakt.

Selecteer bij All users de standaard aanwezige account genaamd superadmin en druk op Delete. U heeft de account nu verwijderd en dient voortaan in te loggen met de zojuist door u aangemaakte account.

Voer nu in het onderdeel General bij RSS folder de padverwijzing in die u bij Configureren IIS > Virtuele map aanmaken > Stap 3 heeft ingevoerd. In dit voorbeeld is dat C:\rss. Druk op Save.

U heeft nu aangegeven waar de door Tell-e Online aangemaakte RSS feeds opgeslagen dienen te worden.

De configuratie van Tell-e Online is nu voltooid. Druk tenslotte op Close om terug te keren naar het hoofdmenu.