Support of afstand krijgen

Top  Previous  Next

Voor het leveren van support of afstand wordt gebruik gemaakt van TeamViewer 7. In dit onderdeel wordt omschreven hoe u deze software kunt downloaden en installeren.

Downloaden en installeren

Klik op onderstaande link om de software te downloaden. Sla de software op een plek op waar u deze eenvoudig kunt terugvinden, bijvoorbeeld op uw bureaublad.

http://www.teamviewer.com/download/version_7x/TeamViewer_Setup.exe

Dubbelklik op het in stap 1 gedownloade bestand om de installatieprocedure te starten.

Verzeker u ervan dat de optie Installeren is geselecteerd en klik op Volgende.

Selecteer de optie privé / niet-commercieel. Degene die u support levert dient te beschikken over de betaalde versie, u kunt gebruik maken van de gratis versie. Druk op Volgende.

Vink Ik accepteer de overeenkomst en Ik bevestig, dat ik TeamViewer uitsluitend privé gebruik aan. Druk op Volgende.

Zorg dat de optie Nee (standaard) is geselecteerd en druk op Volgende. TeamViewer wordt nu geïnstalleerd.

De installatie van TeamViewer is nu voltooid en onderstaande dialoog verschijnt. In deze dialoog vindt u Uw ID en Wachtwoord. Deze dient u door te geven aan de persoon die u support levert.