Tell-e Show activeren en configureren

Top  Previous  Next

In dit onderdeel wordt omschreven hoe u Tell-e Show 3 kunt activeren en configureren. Dit maakt deel uit van het onderdeel Tell-e installeren en configureren en u wordt aangeraden dit onderdeel in de aangegeven volgorde te doorlopen.

Licentiecode invoeren

U ontvangt voor Tell-e Show 3 twee licentiebestanden van uw Tell-e 3 leverancier: een met het bijschrift ShSv en een met Sh.

Deze code dient u in te voeren in de licentiedialoog die opent wanneer u Tell-e Show 3 start.

Om de licentiedialoog te openen voor het invoeren van deze code dient u de stappen in het onderdeel Het serienummer van Tell-e Show wijzigen te volgen.

Configureren

U dient Tell-e Show 3 te configureren zodat deze in staat is om presentatie updates op te halen bij Tell-e Send 3. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Start Tell-e Show 3.

Klik in het hoofdmenu op

Bewerken > Instellingen

De Instellingen dialoog verschijnt nu.

Open het Tell-e Send tabblad en voer hier de volgende waarden in:

1.IP – Host: Het IP adres of de computernaam van de pc waar Tell-e Send 3 op staat geïnstalleerd.

2.Update: Geef de interval aan waarmee Tell-e Show Service 3 gaat controleren op nieuwe presentaties. Een waarde tussen de 10 en 30 minuten is gangbaar.

3.Gebruikersnaam: Kies een unieke gebruikersnaam voor deze Tell-e Show 3 installatie en noteer deze.

4.Wachtwoord: Kies een wachtwoord voor deze Tell-e Show 3 installatie en noteer deze.

Druk op de knop OK. U krijgt de melding dat de wijzigingen pas actief worden wanneer u Tell-e Show 3 opnieuw opstart. Druk op de knop OK en sluit Tell-e Show 3 af middels het kruisje rechtsboven in het venster. Start Tell-e Show 3 opnieuw op. U bent nu klaar met het configureren van Tell-e Show 3.