Tell-e Send activeren en configureren

Top  Previous  Next

In dit onderdeel wordt omschreven hoe u Tell-e Send 3 kunt activeren en configureren. Dit maakt deel uit van het onderdeel Tell-e installeren en configureren en u wordt aangeraden dit onderdeel in de aangegeven volgorde te doorlopen.

Licentiecode invoeren

U ontvangt voor Tell-e Send 3 een licentiebestand van uw Tell-e 3 leverancier met het bijschrift SeSv.

Deze code dient u in te voeren in de licentiedialoog die opent wanneer u Tell-e Send 3 start.

Configureren

U dient Tell-e Send 3 te configureren zodat deze in staat is om presentatie updates te ontvangen van Tell-e Create 3 en deze aan te bieden aan Tell-e Show 3. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Start Tell-e Send 3.

Klik in het hoofdmenu op

Bewerken > Clients

Er verschijnt een dialoog die aangeeft dat alle verbindingen worden afgesloten. Druk op de knop OK. De Clients dialoog verschijnt nu.

Voer in het tabblad Tell-e Create de volgende waarden in:

1.Gebruikersnaam: Kies een unieke gebruikersnaam voor uw Tell-e Create 3 installatie en noteer deze.

2.Wachtwoord: Kies een wachtwoord voor uw Tell-e Create 3 installatie en noteer deze.

Druk op de knop opslaan.

Voer in het tabblad Tell-e Show de volgende waarden in:

1.Druk op de knop toevoegen.

2.Gebruikersnaam: Voer hier de gebruikersnaam in die u bij Stap 3 van Tell-e Show activeren en configureren heeft gekozen.

3.Wachtwoord:  Voer hier het wachtwoord in dat u bij Stap 3 van Tell-e Show activeren en configureren heeft gekozen.

4.Druk op de knop opslaan.

5.Herhaal de stappen 1 tot en met 4 voor al uw overige Tell-e Show 3 installaties.

Druk op de knop Sluiten. U bent nu klaar met het configureren van Tell-e Send 3.