Proxyserver configureren

Top  Previous

Tell-e maakt gebruik van de proxyserver instellingen zoals die geconfigureerd zijn in Internet Explorer. U kunt deze instellingen via onderstaande stappen wijzigen.

Stap 1

Open Internet Explorer.

Stap 2

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Klik op het Extra icoon, hierboven aangegeven met een groene pijl.

Kies in het popup menu  dat verschijnt voor Internetopties.

Stap 3

Selecteer het tabblad genaamd Verbindingen en klik op de knop LAN-instellingen.

Stap 4

Indien u gebruik wilt maken van een Proxyserver zet u het vinkje bij "Een proxyserver ... en VPN-verbindingen)." aan. Voer vervolgens de overige gegevens in, zoals het adres en de poort.

Indien u gebruik maakt van Tell-e Online dient het vinkje bij "Proxyserver niet ... adressen gebruiken" aan te staan.