Installeren .NET Framework 4.0

Top  Previous  Next

Hieronder leest u stap-voor-stap hoe u het .NET Framework 4.0 dient te installeren.

Downloaden en uitvoeren setup bestand

Een aantal Tell-e applicaties maken gebruik van het .NET Framework 4.0. Wanneer een applicatie dit framework gebruikt en het is niet reeds geïnstalleerd op uw PC, krijgt u bij aanvang van de installatieprocedure bovenstaande melding. Druk op Yes.

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

Klik op de knop Download, welke in bovenstaande afbeelding is aangegeven met een tweetal groene pijlen.

U wordt gevraagd of u het bestand wilt uitvoeren of opslaan. Kies voor de optie Uitvoeren. Mogelijk krijgt u ook nog een melding of u het programma wilt toestaan wijzigingen aan te brengen aan uw computer. Kies voor de optie Ja.

Lees de licentieovereenkomst goed door alvorens het vinkje bij Ik heb de licentievoorwaarden gelezen en accepteer deze. aan te zetten. Het .NET Framework 4.0 wordt nu gedownload en automatisch geïnstalleerd.

De installatie is voltooid. Druk op Voltooien.