Twitter

Top  Previous  Next

U kunt hier een bestaande Twitter bron selecteren, aanpassen of een nieuwe bron aanmaken.

 

Schermafbeelding

 

 

Bron

 

 

Hier worden alle relevante bronnen getoond die reeds voorkomen in de huidige presentatie. Door op de pijl uiterst rechts te klikken ontvouwt zich een lijst van waaruit u een selectie kunt maken. Indien de lijst leeg is of de gewenste bron niet voorkomt kunt u een nieuwe bron aanmaken door op de knop nieuw te drukken. De geselecteerde bron kunt u bewerken door op de knop aanpassen te drukken.

 

 

Tekst (Twitter) Block

 

 

Een Twitter bron bestaat meestal uit meerdere Tweets, bijvoorbeeld:

 

1.Alle nieuwe malware richt zich op Android

2.LivingSocial wil 200 miljoen ophalen met beursgang

3.Mede-oprichter Google doneert 500.000 dollar aan Wikipedia

 

U kunt ervoor kiezen om met een Tekst (Twitter) Block een of meerdere Tweets per pagina weer te geven. Wanneer u kiest voor meerdere Tweets dient u per Tekst (Twitter) Block de onderlinge volgorde aan te geven.

 

Plaats u bijvoorbeeld 3 Tekst (Twitter) Blocks boven elkaar en geeft u ze een volgorde van 1 tot en met 3 dan zal het eerste Tekst (Twitter) Block de eerste Tweet laten zien, het tweede Tekst (Twitter) Block de tweede Tweet, enzovoorts. Wanneer de volgende set met berichten worden getoond zal het eerste Tekst (Twitter) Block Tweet nummer vier laten, het tweede Tekst (Twitter) Block Tweet nummer vijf, enzovoorts.