Map

Top  Previous  Next

U kunt hier een bestaande map bron selecteren, aanpassen of een nieuwe bron aanmaken.

Schermafbeelding

Bron

Hier worden alle relevante bronnen getoond die reeds voorkomen in de huidige presentatie. Door op de pijl uiterst rechts te klikken ontvouwt zich een lijst van waaruit u een selectie kunt maken. Indien de lijst leeg is of de gewenste bron niet voorkomt kunt u een nieuwe bron aanmaken door op de knop nieuw te drukken. De geselecteerde bron kunt u bewerken door op de knop aanpassen te drukken.

Fotolijst (map) Block

U kunt ervoor kiezen om met een Fotolijst Plug-in een of meerdere foto's per pagina weer te geven. Wanneer u kiest voor meerdere foto's dient u per Fotolijst Plug-in de onderlinge volgorde aan te geven.