Tekst

Top  Previous  Next

U kunt hier de eigenschappen van een tekst bron wijzigen.

Relevante Blocks

Tickertape (Handmatig)

Welke instelling?

Kies bijvoorkeur een naam die omschrijft welke informatie er in de bron staat. Heet u in de tekst verschillende bezoekers welkom dan zou bezoekers een goede naam zijn.

Algemeen

Hier voert u de te tonen teksten in. Iedere regel zal afzonderlijk getoond worden, bijvoorbeeld in een Tickertape (handmatig) Block .

Welke instelling?

Niet van toepassing.

Met de bibliotheek knop kunt u nieuwe bronnen toevoegen aan uw bibliotheek waar ze worden opgeslagen. Reeds opgeslagen bronnen kunt u rechtstreeks in deze bron plaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig veelgebruikte bronnen hergebruiken.