Stream

Top  Previous  Next

U kunt hier de eigenschappen van een stream bron wijzigen.

Welke instelling?

Kies bijvoorkeur een naam die omschrijft welke informatie er in de bron staat. Verwijst de bron naar een afbeelding van de aanbieding van de dag dan zou dagaanbieding een goede naam zijn.

Algemeen

Hier dient u de URL op te geven van de stream die u wilt tonen.

Onder het invoerveld voor de URL staan een drietal knoppen: rtsp://, axrtsp:// en http://. De tekst die op de knop staat wordt letterlijk in het invoerveld geplaatst. Wanneer u een URL intypt in plaats van deze te kopiëren/plakken hoeft u deze veelvoorkomende teksten niet zelf in te typen.

Welke instelling?

Wilt u een stream van een webpagina weergeven dan kunt u de URL hiervan achterhalen door een rechtermuisklik te geven op de videostream en, in het geval van Internet Explorer, te kiezen voor eigenschappen. Er opent dan een dialoog waarin de URL staat vermeld. Deze kunt u vervolgens weer kopiëren en plakken in Tell-e 3.