Map

Top  Previous  Next

U kunt hier de eigenschappen van een map bron wijzigen.

Welke instelling?

Kies bijvoorkeur een naam die omschrijft welke informatie er in de bron staat. Bevat de map afbeeldingen van een project dan zou de naam van het project een goede optie zijn.

Algemeen

Hier dient u de padverwijzing op te geven naar de map met de bestanden die u wilt tonen. U kunt de padverwijzing handmatig invoeren of op de knop selecteren drukken om een dialoog te openen waarin u door de beschikbare mappen kunt navigeren.

Welke instelling?

Dit is volledig afhankelijk van waar de bestanden staan die u wilt tonen. Wel dient u er rekening mee te houden dat de map die u selecteert ook door de PC met daarop Tell-e Show 3 te bereiken dient te zijn.

Fotolijst (map) Plug-in

Algemeen

Een Fotolijst (map) Plug-in telkens één afbeelding weer. De map waar de Fotolijst (map) Plug-in gebruik van maakt bevat waarschijnlijk meerdere afbeeldingen. Hier geeft u aan hoelang één afbeelding zichtbaar moet zijn alvorens de volgende wordt getoond.

Welke instelling?

Dit is afhankelijk van uw voorkeur. Toont u slechts één afbeelding per keer dan is 10 seconden vaak een goede interval. Toont u meerdere Fotolijst (map) Plug-in onder elkaar dan is 20-30 seconden een betere keuze.