Het hoofdmenu bevindt zich helemaal bovenaan in het werkblad. Een aantal handelingen die u hiermee kunt verrichten zijn ook beschikbaar in de knoppenbalk.

Schermafbeelding

Presentatie

Hiermee opent u de Presentatie Instellingen dialoog om een nieuwe presentatie te maken.

Hiermee opent u een dialoog waarin u aan kunt geven welke bestaande Tell-e presentatie u wilt openen.

Hiermee slaat u de huidige Tell-e presentatie met de huidige naam en op de huidige bestandslocatie. Indien u nog geen naam en bestandslocatie heeft opgegeven opent een dialoog waarin u dit alsnog kunt doen.

Hiermee opent u een dialoog waarin u aan kunt geven onder welke naam en op welke bestandslocatie u de huidige presentatie op wilt slaan.

Hiermee sluit u de huidige presentatie af. Mocht deze presentatie nog niet opgeslagen wijzigingen hebben dan opent een dialoog met de vraag of u deze alsnog wilt opslaan.

Hiermee opent u de Presentatie Instellingen dialoog waarin u de instellingen van de huidige presentatie kunt bekijken en wijzigen.

Bewerken

Hiermee verwijdert u de geselecteerde Blocks uit de presentatie en plaatst deze op het klembord. U kunt deze vervolgens middels Plakken weer in de presentatie plaatsen.

Hiermee maakt u een kopie van de geselecteerde Blocks en plaatst deze op het klembord. U kunt deze vervolgens middels Plakken weer in de presentatie plaatsen.

Hiermee plakt u de middels Knippen of Plakken op het klembord geplaatste Blocks weer in de presentatie.

Hiermee maakt u de laatste wijziging in de presentatie ongedaan.

Hiermee opent u de Presentatie Instellingen dialoog waarin u de basisinstellingen voor alle toekomstige presentaties kunt bekijken en wijzigen, evenals een aantal algemene Tell-e Create 3 instellingen.

Bibliotheek

Hiermee opent u de RSS feed bibliotheek.

Hiermee opent u de Tekst bibliotheek.

Gereedschap

Hiermee zet u alle panelen op het werkblad terug in hun oorspronkelijke positie.