Knoppenbalk

Top  Previous  Next

De knoppenbalk bevindt zich aan de bovenzijde van het werkblad, onder het hoofdmenu en bevat knoppen voor veelvoorkomende handelingen. De knoppen in de balk zijn gegroepeerd op basis van hun functie. Per groep wordt hieronder de werking van de bijbehorende knoppen uitgelegd. De knoppen worden van links naar rechts beschreven. Een aantal handelingen die u hiermee kunt verrichten zijn ook beschikbaar in het hoofdmenu.

Schermafbeelding

Presentatie

Hiermee opent u de Presentatie Instellingen dialoog om een nieuwe presentatie te maken.

Hiermee opent u een dialoog waarin u aan kunt geven welke bestaande Tell-e presentatie u wilt openen.

Hiermee slaat u de huidige Tell-e presentatie met de huidige naam en op de huidige bestandslocatie. Indien u nog geen naam en bestandslocatie heeft opgegeven opent een dialoog waarin u dit alsnog kunt doen.

Bewerken

Hiermee verwijdert u de geselecteerde Blocks uit de presentatie en plaatst deze op het klembord. U kunt deze vervolgens middels Plakken weer in de presentatie plaatsen.

Hiermee maakt u een kopie van de geselecteerde Blocks en plaatst deze op het klembord. U kunt deze vervolgens middels Plakken weer in de presentatie plaatsen.

Hiermee plakt u de middels Knippen of Plakken op het klembord geplaatste Blocks weer in de presentatie.

Hiermee maakt u de laatste wijziging in de presentatie ongedaan.

Pagina

Hiermee navigeert u naar de eerste pagina van de presentatie.

Hiermee navigeert u naar de vorige pagina van de presentatie.

Hiermee speelt u de presentatie af, startend op de huidige pagina.

Hiermee navigeert u naar de volgende pagina van de presentatie.

Hiermee navigeert u naar de laatste pagina van de presentatie.

Hiermee voegt u een nieuwe pagina aan het einde van de presentatie toe.

Hiermee verwijdert u de huidige pagina uit de presentatie. Deze handeling kan niet ongedaan worden gemaakt en er dient minimaal een pagina over te blijven.

Verzenden

Hiermee opent u de planning.

Hiermee opent u de groepen.

Hiermee opent u verzenden.

Help

Hiermee opent u dit help bestand op de hoofdpagina.