Block eigenschappen

Top  Previous  Next

De Block eigenschappen vindt u aan de rechterzijde van het werkblad. Afhankelijk van het geselecteerde type Block worden bepaalde onderdelen al dan niet weergegeven.

 

Schermafbeelding

 

 

 

Block

 

 

 

Toont de naam van het geselecteerde Block op de huidige pagina.

 

Door op het pijltje aan de rechterzijde te klikken ontvouwt een lijst met daarin de namen van alle Blocks op de huidige pagina. Door een naam te selecteren, selecteert u de relevante Block op de pagina.

 

 

Algemeen

 

 

 

Geeft de naam van het geselecteerde Block weer.

 

U kunt deze wijzigen door in het tekstvak te typen. Wanneer u de naam aanpast wordt de tekst blauw. De naam wordt pas opgeslagen op het moment dat u op ok klikt. De tekstkleur verandert dan naar zwart.

 

 

Geeft de bron van het geselecteerde Block weer. U kunt de bron wijzigen door op de ... te klikken.

 

 

Geeft de mate van transparantie van het geselecteerde Block weer, variërend van 0 (volledig transparant) tot en met 255 (volledig zichtbaar).

 

 

Positie en afmeting

 

 

 

Geeft de linkerpositie (X coördinaat) van het geselecteerde Block ten opzichte van de pagina weer.

 

 

Geeft de bovenpositie (Y coördinaat) van het geselecteerde Block ten opzichte van de pagina weer.

 

 

Geeft de breedte van het geselecteerde Block weer.

 

 

Geeft de hoogte van het geselecteerde Block weer.

 

 

Hiermee kunt u bepalen of de hoogte/breedte verhouding van het geselecteerde Block behouden moet blijven wanneer u deze met behulp van uw muis groter of kleiner maakt.

 

 

Lettertype

 

 

 

Geeft de naam van de door het geselecteerde Block gebruikte lettertype weer. Door op het pijltje aan de rechterzijde te klikken ontvouwt een lijst met daarin de namen van alle lettertypen die op uw PC zijn geïnstalleerd.

 

N.B. Als een tekst door Tell-e Show 3 anders wordt weergegeven dan door de preview in Tell-e Create 3 is het door u gebruikte lettertype niet geïnstalleerd op de Tell-e Show 3 PC.

 

 

Geeft de grootte van de door het geselecteerde Block gebruikte lettertype weer.

 

 

Geeft de kleur van de door het geselecteerde Block gebruikte lettertype weer.

 

 

Hier kunt u de stijl wijzigen van de door het geselecteerde Block gebruikte lettertype: B voor dikgedrukt, I voor schuingedrukt, U voor onderstreept en S voor doorgehaald.

 

 

Hier kunt u de uitlijning wijzigen van de door het geselecteerde Block gebruikte lettertype: L voor links, C voor gecentreerd en R voor rechts.

 

 

Frame

 

 

 

Geeft de kleur weer van het frame van het geselecteerde Block weer.

 

 

Geeft de mate van transparantie van het frame van het geselecteerde Block weer, variërend van 0 (volledig transparant) tot en met 255 (volledig zichtbaar).

 

 

Tickertape opties

 

 

 

Geeft de karakters weer waarmee afzonderlijke berichten in de Tickertape Block worden gescheiden. Wanneer u de karakters aanpast wordt de tekst blauw. De karakters worden pas opgeslagen op het moment dat u op ok klikt. De tekstkleur verandert dan naar zwart.

 

 

Geeft de snelheid van de Tickertape Block weer, variërend van 1 (langzaam) tot en met 100 (snel).

 

 

Afspeelopties

 

 

 

Geeft het volume van het geselecteerde Video (bestand) Block weer, variërend van 0 (stil) tot 100 (maximaal).

 

 

Geeft de duur van het geselecteerde Video (bestand) Block weer.

 

N.B. Deze waarde kan niet gewijzigd worden. U kunt aan de hand van deze waarde eenvoudig de paginaduur instellen zodat de video volledig wordt afgespeeld.