Blocks toevoegen

Top  Previous  Next

Het paneel Blocks toevoegen vindt u aan de linkerzijde van het werkblad.

 

Schermafbeelding

 

 

 

Afbeelding

 

 

Hiermee opent u een dialoog waarin u een bestand kunt selecteren om als Afbeelding toe te voegen aan de presentatie. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Afbeelding op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (RSS) waar u een bron kunt selecteren om als Afbeelding weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Afbeelding op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (URL) waar u een bron kunt selecteren om als Afbeelding weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Afbeelding op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Tekst

 

 

Wanneer u eerst hierop klikt en vervolgens op een willekeurige plaats op een pagina voegt u een nieuwe Tekst toe.

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (RSS feed) waar u een bron kunt selecteren om als Tekst weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Tekst op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Wanneer u eerst hierop klikt en vervolgens op een willekeurige plaats op een pagina voegt u een nieuwe Tekst toe die de systeemtijd weergeeft in UU:MM:SS.

 

 

Tickertape

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (Text) waar u een bron kunt selecteren om als Tickertape weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Tickertape op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (RSS feed) waar u een bron kunt selecteren om als Tickertape weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Tickertape op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Video

 

 

Hiermee opent u een dialoog waarin u een bestand kunt selecteren om als Video toe te voegen aan de presentatie. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Video op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Weersvoorspelling

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (Locatie) waar u een bron kunt selecteren om als Weersvoorspelling weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Weersvoorspelling op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.

 

 

Weerradar

 

 

Hiermee opent u de Bron Selectie dialoog (URL) waar u een bron kunt selecteren om als Weerradar weer te geven. Wanneer u deze dialoog heeft afgesloten kunt u de Weerradar op de pagina plaatsen door een linkermuisklik op de gewenste locatie te geven.