Weersvoorspelling

Top  Previous  Next

Hiermee kunt u een meerdaagse weervoorspelling weergeven op basis van uw locatie.

 

Voorbeeld

 

 

Algemeen

 

De weersvoorspelling geeft het weer van de huidige dag en komende 3 dagen weer. Dit Block wordt automatisch periodiek ververst waardoor de presentatie altijd de actuele informatie weergeeft.

 

Welke bron?

 

Tell-e 3 maakt gebruik van de locatiecodes van Weather.com. U kunt de locatiecode voor uw relevante plaats als volgt opvragen:

 

1. Ga naar http://www.weather.com/

2.Voer de naam van de relevante plaats in, hieronder aangegeven middels een groene pijl. Druk vervolgens op de Enter of klik op de plaatsnaam indien deze verschijnt in de dropdownbox.

 

Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
Klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

3.Kopieer de locatiecode uit de adresbalk. Het gaat hierbij uitsluitend om de code die (voor Nederland) begint met NLXX en eindigt voor de dubbele punt.

 

http://www.weather.com/weather/today/l/NLXX0018:1:NL

 

In dit voorbeeld hebben we dus de locatiecode opgezocht van Utrecht: NLXX0018.

 

4.Voer deze locatiecode in het veld Locatie in.

 

Content die afkomstig is van het internet, zoals RSS feeds of weerradar informatie, wordt aangeleverd door derden. Het gebruik hiervan kan onderhevig zijn aan bepaalde voorwaarden. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u deze voorwaarden niet schendt. Silva IT is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze content of de gevolgen van het gebruik ervan door u als Tell-e gebruiker.