Afbeelding

Top  Previous  Next

Hiermee kunt u een afbeelding weergeven.

Bestand

Hiermee voegt u in Tell-e Create 3 een afbeelding toe aan uw presentatie die bijvoorbeeld op uw PC staat.

RSS feed

Middels de Bron Selectie (RSS feed) dialoog in Tell-e Create 3 geeft u een URL op van een RSS feed afkomstig van bijvoorbeeld het internet. Een RSS feed bestaat uit een aantal items. De items zijn opgebouwd uit een titel, omschrijving en soms een afbeelding. De afbeelding van het op dat moment getoonde item wordt weergegeven.

Deze informatie wordt door Tell-e Show 3 automatisch ververst.

Content die afkomstig is van het internet, zoals RSS feeds of weerradar informatie, wordt aangeleverd door derden. Het gebruik hiervan kan onderhevig zijn aan bepaalde voorwaarden. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u deze voorwaarden niet schendt. Silva IT is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze content of de gevolgen van het gebruik ervan door u als Tell-e gebruiker.

URL

Middels de Bron Selectie (URL) dialoog in Tell-e Create 3 geeft u een URL op van een afbeelding afkomstig van bijvoorbeeld het internet.

Deze informatie wordt door Tell-e Show 3 automatisch ververst.

Content die afkomstig is van het internet, zoals RSS feeds of weerradar informatie, wordt aangeleverd door derden. Het gebruik hiervan kan onderhevig zijn aan bepaalde voorwaarden. U dient er zelf zorg voor te dragen dat u deze voorwaarden niet schendt. Silva IT is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze content of de gevolgen van het gebruik ervan door u als Tell-e gebruiker.