Zelfstandig

Tell-e Show is ontwikkeld om te functioneren als zelfstandige unit. Periodiek maakt hij verbinding met Tell-e Send om te controleren op updates of zoekt naar een USB stick in het geval van een Standalone configuratie. Tevens maakt Tell-e Show zelfstandig verbinding met de door u gespecificeerde informatiebronnen op internet. Denkt u hierbij aan het laatste nieuws of het weer. Alle informatie wordt lokaal op de PC gebufferd. Ook wanneer Tell-e Show gedurende langere tijd zonder internetverbinding zit blijft deze dus gewoon functioneren.

Stabiel

Het stabiel zijn van software is altijd belangrijk. Echter voor een narrowcasting applicatie die bedoeld is om gezien te worden is dit nog net iets belangrijker. Wij zijn ons hier terdege van bewust en hebben dan ook alles in het werk gesteld om van Tell-e Show een stabiele narrowcasting applicatie te maken die in staat is om 24 uur per dag, 7 dagen per week te functioneren.

Het onderbroken worden van de internetverbinding, bijvoorbeeld tijdens het downloaden van een update, heeft geen enkele negatieve invloed op het afspelen van uw presentaties. Ook wanneer de volledige PC waarop Tell-e Show draait plotseling wordt uitgeschakeld hindert niet. Na het opnieuw opstarten hiervan bepaalt Tell-e welke presentatie actueel is en begint deze af te spelen, met of zonder internetverbinding.