Gebruiksgemak

Een van de uitgangspunten bij het ontwerpen van Tell-e is gebruiksvriendelijkheid geweest. Iedereen die bekend is met standaard applicaties, zoals bijvoorbeeld tekstverwerkers en e-mail programma’s, zal snel zijn of haar weg vinden binnen Tell-e. Verder is er veel aandacht besteed aan het minimaliseren van het aantal handelingen dat verricht moet worden om een presentatie op te bouwen. De effecten van uw handelingen worden meteen zichtbaar op uw beeldscherm dankzij de WYSIWYG editor. Op die manier bouwt u snel en eenvoudig een narrowcasting presentatie met een professionele uitstraling.

Veelzijdigheid

Tell-e laat u verschillende soorten Blocks en Plug-ins eenvoudig met elkaar combineren tot een narrowcasting presentatie. U kunt gebruik maken van zowel lokale bestanden op uw eigen PC als bestanden die door Tell-e zelfstandig van het internet worden gedownload zoals webafbeeldingen en RSS feeds. Specifieke kennis van de verschillende bestandstypen hoeft u niet te hebben. U selecteert simpelweg het bestand dat u wilt gebruiken en Tell-e handelt de technische kant van het versturen en afspelen verder voor u af.

Controle

Tell-e Create gebruikt u niet alleen om uw narrowcasting presentaties vorm te geven. Het inplannen van wanneer welke presentatie getoond moet worden en op welke locatie gebeurt ook in Tell-e Create. Hiervoor maakt u gebruik van een tweetal overzichtelijke modules: de Planningsmodule en de Groeperingsmodule. Ook hiervoor geldt dat wanneer u over enige PC ervaring beschikt u snel uw weg zult vinden in beide modules.

Wanneer u klaar bent met het bepalen van waar en wanneer uw presentaties vertoond moeten worden, verstuurt u deze met één druk op de knop naar alle relevante locaties. Op dat moment gaat Tell-e Send zijn werk doen.